Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Med X tieru? Odpowiedź uzasadnij.

co sie stao ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepszy med pod względem zadawanych dmg to batchat 25t ma magazynek dobrą penetracje i dmg ale kosztem braku pancerza prawie każdy czołg gry go przebije 60 pancerza z przodu. ale dla pro gracza jest najlepszym medem

SigUserBG.png

Opublikowano

Ja polecam ci 121 Chinola : ) Naprawdę bardzo dobry med . Działo Poezja do tego jeszcze dobry pancerz 120 mm zwrotny i szybki ; ) Minus nie opuszcza działa ; /

Opublikowano

Każdy do czego innego.

Chat trochę skaut, ale nie na idiotę kamikadze.

121 jako... Support? Nie wiem.

Leos i E-50M snajpeeerzy B)

E-50M taranowanie.

Itp itd.

shoob.png

Opublikowano

ja polecam bat chata moim zdaniem najlepszy med poniwaz ma magazynek pancerza nie ma ale za to jest maly ;) i przyjemna droga od elc amx ;D

Age is just a number :)

Opublikowano

121-Pancerz wieży,kadłub średni ale coś odbija,działo bardzo dobre obrażenia i penetracja.Troche duży i mniej zwinny d poprzednika ale daje rade. Przyjemna droga od T34-1 albo Wz-121

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Maus tarcza :P

Nie wiem czy wiesz ale Maus ma tyle wspólnego z medem co niemiecka arta z czołgami lekkimi.

76561198001815076.png
Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy med to FV4202, E50M i Leopard 1. Dlaczego?

E50M bardzo dobry pancerz, dobra mobilność, Celne działo,

Leopard 1 brak pancerza niestety ale za to, Wspaniała mobilność, Bardzo celne działo, Możliwość przeprowadzania zwiadu, doskonały pojazd wsparcia!

FV4202 ma najlepszy pancerz ze wszystkich czołgów średnich. Na CW dzięki jego amunicji odłamkowej z dużą penetracją może być używany do niszczenia batchatów. Wspaniała maszyna jak dla mnie. Niestety jak na czołg średni jest wolny ale prędkość 40km/h jest stała.

Opublikowano

Batchat - szybki zwrotny magazynek

T62A - Zwrotny szybki (brak magazynka) szybko ładuje pancerz nie najgorszy jeden z lepszych medów jak dla mnie :)

Opublikowano

Jeżeli dla ciebie BatChat jest zwrotny, to pozdrawiam. Zagraj - potem opisuj. Jest szybki i ma magazynek, ale ma zezowate działo w jeździe i jest drewniany. Ja osobiście idę we wszystkie linie, ale w tej chwili priorytet to Patton 3 (M48). Szybko się rozpędza, pancerz coś odbija, jest zwrotny, działo to poezja (ze stabilizatorem to jak stanie, po 1sec celowania ma zgrany celownik [mówię o załodzena 100%, BiA, Wentyli i perkach do strzałów w jeździe). Do tego najlepszy zasięg widzenia w grze, a depresja działa. <3 Na drugim miejscu w mojej liście stawiam FV4202. Bardzo szybko się rozpędza, działo pokroju Pattona, ale zamiast pocisków podkalibrowych ma HESHe. Dosyć zwinny, a to co mi odbijał na teście, szczególnie wieżą... o.O Dobry zasięg widzenia (410m) i niewielkie rozmiary tworzą z niego dobrego HTMeda/Supporta.

Opublikowano

patton moim zdaniem najlepszy ,nadaje sie do wszystkiego ,co prawda nie mam batchata ale jesli trafisz na małą mapkę gdzie jest malo miejsca już jest trudniej.

Feel the beat!

Opublikowano

Według moich bitw na medach X tieru to najlepszy jest BatChat aka batmobile.

Plusy

-Niski, w kontakcie z niektórymi czołami ( np .su101 ) lub artyleria nie może cie namierzyć .

-Magazynek , idealny do miast wyjeżdżasz za rogu kilka pestek i uciekasz

- Dmg , 1 strzał dużo nie robi ale wystrzelać taki magazynek wstrzelać w wroga sprawi ładne uszkodzenia.

- Magiczne Gąsienice , nie wiem czy ja mam takiego farta na tym czołgu czy coś innego wpływa na to ale zazwyczaj strzały w gąsienicę mogą tylko ten czołg unieruchomić ( mino też jest to rzadkość , ładnie zbiera pestki w gąski ale i tak turla się dalej ) bez zadania żadnego dmg.

Minusy :

-Pancerz czasami dinguje ale to już sprawa pod jakim kątem się jest ale zazwyczaj cały czas wchodzą pestki jak w masło

-Bez dobrze wyszkolonej załogi i dodatkowego sprzętu trochę mułowaty i wolne przeładowania

Polecam ci ten czołg obojętnie na kogo trafisz w bitwie będziesz miał 100 % zabawe i kombinatorkę jak szybki ubić wroga i wspierać drużynę .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...